Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Profiel afbeelding van Letsgousaeast

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 30-05-2015 Dag 30 – ... (0)
  • 29-05-2015 Dag 29 – New ... (0)
  • 28-05-2015 Dag 28 – New ... (0)
  • 27-05-2015 Dag 27 – Camper ... (0)
  • 26-05-2015 Dag 26 – De ... (0)

Statistieken

Dit dagboek is 7427 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Letsgousaeast

Toon op kaart

30 april 2015 | Door: Kor

Aantal keer bekeken 226   Aantal reacties 0   Heerenveen, Nederland
a A

Letsgousaeast

Het is 30 april 2015. Ruim 7 jaar nadat we onze onvergetelijke reis naar de USA hebben gemaakt. En we gaan weer een USA reis maken!!! Dit keer de Oostkust.
Net als de eerste keer, weer via Tioga., Hier hebben we grofweg de route besproken, een Camper vastgelegd (RoadBear) en de tickets besteld. Tioga. Eerder al gedaan. Eerder goed bevallen. Dus dan we komen terug. Dat doen tevreden klanten. Wij zijn zeer tevreden. Zodat een ruime vriendenkring ook reeds de weg naar Tioga heeft gevonden...

Waarom weer naar Amerika?
7 jaar geleden in 2008 zijn we al met ons viertjes in Amerika geweest (Letsgousa@waarbenjij.nu). Toen hebben de Westkust en alle bijbehorende hot spots bezocht. Ik zeg alle, want we hadden toen 9 weken! Negen fantastische weken samen cruisen door Amerika. Een onvergetelijk samenzijn. Onvergetelijk bijzonder!
Twee jaar geleden zijn we een maand naar Thailand geweest (Letsgothailand@waarbenjij.nu). Prachtig land wat we met ons viertjes verkend hebben. Ik zeg viertjes omdat wij met zijn tweetjes ongeveer dezelfde route 16 jaar geleden reeds hadden begaan.
Thailand is als heel Azië een prachtig deel van de wereld. Bijzonder vriendelijk en prachtig kleurrijk. Kortom een hele leuke vakantie. Mooi, leuk maar niet onvergetelijk. Onvergetelijk is voor ons Amerika. Dat blijft toch wel ons nummer 1 bestemming.
Door een bijzondere omstandigheid mogen wij in de meivakantie 4 weken op reis. Twee weken langer als dat de jongens vrij hebben van school. Dit mogen wij doen omdat door werk geen zomervakantie hebben gehad. Dit kon niet vanwege mijn werk. Echter dit jaar geldt hetzelfde, geen zomervakantie. Leve de projecten buisines! Gelukkig mogen we in mei. Dus we vieren onze zomervakantie in mei. Ook leuk want dan is het minder druk in Amerika. Kortom drukte op werk resulteert in minder drukte tijdens vakantie. Wel zo prettig!
Dus nu 4 weken naar de Oostkust. De andere kant van Amerika. Andere hoogtepunten. Andere kust. Zelfde Amerika.
We starten in Florida, vanaf Orlando Camper halen en via pretparken, links omlaag bij Crystal River snorkelen met Manatees, weer verder omlaag naar de Everglades, uiterst zuidelijk bij Key Largo snorkelen op Coral Reef, dan omhoog weer richting Orlando naar Cape Canaveral, verder links omhoog naar Great Smoky Mountains NP, via de Bleu Ridge Park way naar Shenandoah NP, dan naar Washington DC om uiteindelijk de camper weer in te leveren in the Big Apple, New York!

Het wordt weer een bijzondere belevenis. Bijzonder om 4 weken met elkaar op te trekken. Een belevenis van hoogte punten. Voor de zekerheid maken we weer een blog (Letsgousaeast@waarbenjij.nu). Zodat we alle hoogte punten verplicht elke dag moeten in tikken. Zodat we elke dag alle foto’s moeten uploaden. Zodat we elke dag niets moeten vergeten! Niets vergeten van deze trip.
We hebben al wat vakanties op onze naam staan, maar het is en blijft bijzonder dat we kunnen, bijzonder dat we gaan, bijzonder dat we dit mogen beleven!

Doel van de Reis: Campervakantie Oostkust Amerika.
Reisdatum: 01-05-2015 – 31-5-2015

Tags: Letsgousaeast